«Сузір’я талантів» віншує творчих та цілеспрямованих

«сузір’я талантів» віншує творчих та цілеспрямованих. Зображення 1
Вже традиційно травень завершує навчальний рік, підсумовуючи його міським фестивалем творчих досягнень «Сузір’я талантів». Про все, що було зроблено на «одинадцять» і навіть вище, розповідають діти та їхні наставники, підводячи підсумки інтелектуальних та мистецьких змагань.

 


2017 рік був багатим на естетичні експерименти, наукові досліди, технічні знахідки та художні погляди. Про все це говорила начальник управління освіти Галина Рубаха, з гордістю оголошуючи імена творчо-обдарованих дітей. Їх вітало все місто на центральній площі Покрова, зустрічаючи бурхливими оплесками лауреатів номінацій «Інтелектуальна творчість», «Технічна творчість», «Молодіжний лідер», «Декоративно-прикладне та образотворче мистецтво», «Літературна творчість», «Художньо-естетична творчість». Серед лідерів переможці Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, творчих та інтелектуальних конкурсів всіх рівнів, юні художники, поети, солісти, активісти дитячих громадських організацій. Варто відзначити, що однією з найчисельніших номінацій цього року стала «Технічна творчість», що свідчить як про розвиток цього напрямку, так і про зацікавленість юні, яка знаходить себе у авто та авіамоделюванні, радіотехніці, паперопластиці, комп’ютерних технологіях. Наставники дітей теж були поруч, саме керівники й провідні фахівці управління освіти поздоровляли переможців, вручаючи заслужені винагороди. Свої музичні номери дарували переможці міського огляду-конкурсу художньої творчості «Моє Придніпров’я».
Фестиваль виправдовував свою назву, справжнім творчим сузір’ям розквітала центральна площа. Діти вражали, дивували, викликаючи радість та гордість за місто, яке плекає свої таланти.
Прес-служба міського голови.

«сузір’я талантів» віншує творчих та цілеспрямованих. Зображення 2

«сузір’я талантів» віншує творчих та цілеспрямованих. Зображення 3

«сузір’я талантів» віншує творчих та цілеспрямованих. Зображення 4

«сузір’я талантів» віншує творчих та цілеспрямованих. Зображення 5

«сузір’я талантів» віншує творчих та цілеспрямованих. Зображення 6