Сильні своїм духом

сильні своїм духом. Зображення 1
Під патронатом міського голови в Покрові відбулися перші міські змагання з Бочче серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.


Параолімпійський вид спорту відтепер у нашому місті. Місяць тому команда з Покрова відгукнулася на запрошення нікопольської спортивно-оздоровчої організації "Аква" взяти участь у обласних змаганнях. Перший старт став доволі успішним, члени міської організації "Крила життя" загорілися бажання продовжити цю справу і на теренах рідного міста теж. З такою пропозицією звернулися до Олександра Шаповала, який одразу підтримав соціально-значущу ініціативу.

сильні своїм духом. Зображення 2
Вчора перші міські змагання з Бочче урочисто розпочиналися на базі Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти. Спортсменів з Нікополя, громадської спортивно-оздоровчої організації інвалідів "Аква", з Павлограда та Покрова вітала заступник міського голови Наталія Бондаренко, фахівці відділу молоді та спорту міськвиконкому, колектив ДЮСШ.
П'ятнадцять гравців, серед яких п’ятеро – з Покрова змагалися у грі на точність, вправність, в категоріях ВС-1, ВС-2, ВС-4 та ВС-5.
Нікопольчани та павлоградці в ній не новачки, члени їхніх команд учасники й переможці змагань обласного, всеукраїнського та європейського рівня.

сильні своїм духом. Зображення 3
Покровчани успішно ідуть уперед, про що говорив голова Нікопольської "Аква" Антон Сєров.
- Це надзвичайно важливо, що місто підтримало організацію інвалідів "Крила життя", започаткувало такі змагання. Вони допомагають людям з обмеженими можливостями реалізувати себе, розширити свої кордони для спілкування, обміну думками й досвідом.
І побачити нові міста, на чому наголошував тренер команди Павлограда Василь Шевченко.
- Ми приємно вражені гостинністю Покрова, уважним ставленням. У вашому місті вперше, приїхали напередодні, тож мали можливість ознайомитися, подивитися й почути. Побували у музеї, центральному парку. Надзвичайно затишне, охайне й доброзичливе місто. Вдячні за таку відмінну організацію змагань, що рухаєтесь у напрямку соціальної реабілітації людей з особливими потребами.
Змагання проходили у декілька етапів, в надзвичайно дружній обстановці. І хоча кожен прагнув виграти, товариське плече було визначальним. Всі з радістю поздоровляли наймолодшого учасника, 12-річного Платона Сисоєва з Нікополя, що став переможцем у категорії ВС-1, від душі радіючи за спортсменів, які показали відмінні результати.

сильні своїм духом. Зображення 4

Значно покращили свої показники покровчани – Оксана Авджиян, Ігор Сидоренко, Дмитро Дюбанов, Руслан Каганович. Валентина Новікова здобула бронзу в особистому заліку та срібло – командному. Кожен повернувся додому з винагородами і подарунками, новими планами та ідеями.

сильні своїм духом. Зображення 5

Доводячи, що людська сила у міцності духу і вмінні цінувати кожну хвилину життя.
Прес-служба міського голови.