Старість на радість

старість на радість. Зображення 1
В університеті ІІІ віку, що діє при міському територіальному центрі, розпочався новий навчальний рік. Поважних студентів зустріли приємними новинами. У них з’явиться ще більше можливостей, аби розкрити свій потенціал та з максимальною користю проводити вільний час.
- Відтепер на факультеті основ здорового довголіття у нас додалися занятття з хореографії, - розповідає директор територіального центру Наталья Даниленко, а в рамках факультету народознавства щочетверга проходитимуть дні поезії. Попри щільний графік занять, наші підопічні з ентузіазмов зустріли нововведення і дуже старанно ставляться до опанування нових дисциплін.
Не приховують задоволення і самі студенти. Тут літні люди отримують потрібні для повноцінного існування в сучасному світі знання, знаходять спілкування, розуміння та підтримку.
Їхній день починається з ранкової гімнастики для очей та точкового самомасажу, а закінчується дружнім чаювання. старість на радість. Зображення 2
На заняттях з оздоровчої хореографії, які проводить Тетяна Борщаговська, виконують спеціальний комплекс вправ, координуючи рухи і мовлення, що сміливо можна назвати танцювальною арт- терапією.

старість на радість. Зображення 3 Очевидна користь для емоційного стану та фізичного здоров’я. Покращується почуття рівноваги, що може убезпечити від серйозних травм при падінні, нормалізується артеріальний тиск, збільшується витривалість організму.

старість на радість. Зображення 4
Крім особистих результатів, такі заняття зміцнюють командний дух та соціальну активність. Нікого вже не дивує, що підопічні територіального центру стали фіналістами міського фестивалю "Покров має талант" і залишаються сильними претендентами на перемогу.
В програмі Університету ІІІ віку ще багато ідей, здатних розфарбувати у яскраві тона будні підопічних територіального центру. Невдовзі дізнаємося про нові цікаві проекти.
Прес-служба міського голови.

старість на радість. Зображення 5