«Спортивні бабусі» успішно завершили ще один фізкультурний сезон

 

З оптимізмом, новими планами та задумками команда вступає у новий рік. Кожну суботу 2019-го вони розпочинали гарним настроєм та позитивним поглядом на життя, з таким налаштуванням зустрічають і прийдешній, 2020-й.

Свою останню у старому році зустріч команда вже традиційно проводила по-святковому – з новорічною атрибутикою та піднесеним настроєм. Для кожної суботня зарядка стала чимось більшим, ніж просто вранішні вправи – доказом, що життя може бути насиченим та змістовним і вік у цьому не перешкода.

За роки існування волонтерський проект став прикладом згуртованості, головне, особливого ставлення до літніх людей. Сьогодні вже «Спортивні бабусі» задають тон і ведуть за собою, показуючи молодим, що все можливо, коли тобою рухає позитив і прагнення бути у відмінній фізичній формі.

Вони займаються фізкультурою й плаванням, ходять у тренажерний зал, є активними учасниками доброчинних справ та цікавих акцій. Не старіють душею, бо старіти ніколи, коли день розплановано. Їх вже давно впізнають містяни за фотозвітами, а рідні радіють світлинам, якими команда ділиться у соціальних мережах.

Тільки за 2019 рік було зроблено тисячі фото, сто годин присвячено спорту. Фізкультурниці разом проводять не тільки суботу, а й свята, зізнаються, що чекають на кожну зустріч, яка робить їхнє сьогодення насиченим.

У переддень нового року команда приймала щирі вітання та подарунки від міського голови Олександра Шаповала, який від початку створення проекту завжди поряд з людьми, що є взірцем, адже все життя віддали своєму місту. Слова привітань від його заступника, Наталії Бондаренко.

“Спортивні бабусі” не зупиняються, в них безліч планів, вони активні й щасливі, бо щастя — це повнота життя і розуміння, що поряд друзі.

Прес-служба міського голови.