Дитячий садок № 5 “Червона Шапочка” зустрів свій 55 - річний ювілей

Першим соціальним інститутом, через який проходить людина, є дитячий садок. Саме тут в неї закладають ті базові навички, які формують її особистість.

У грудні своє 55-річчя відзначив дитячий дошкільний заклад № 5 “Червона шапочка”. За ці понад півсторіччя його випускниками стали сотні й тисячі дітлахів міста.

Привітати улюблений дитсадок прийшли ветерани закладу, батьки дітей, представники міського управління освіти.

Звертаючись до гостей, директор Алла Тиква розповіла про історію дитсадка, його традиції та сучасність. Щирі вітання приймали педагогічний колектив та батьківська громадськість. Особливі слова вдячності прозвучали на адресу працівників-ветеранів садочка, які впродовж десятків років вкладали у вихованців свою душу.

Садок щороку набирається сил, розквітає, приймає нових дітей.

Сьогодні “Червона Шапочка” - сучасний заклад, де працюють над фізичним і творчим розвитком вихованців. Його стабільну роботу забезпечують 36 працівників, у тому числі 18 педагогів. Багато з них мають заслужені нагороди та відзнаки.

Посилена увага приділяється фізичній реабілітації. У садку функціонує 6 вікових груп компенсуючого типу для дітей з проблемами опорно-рухового апарату. Тут у повній мірі дотримуються усіх необхідних норм з виконання масажу, лікувальної фізкультури, в наявності тренажери, профілактор Євмінова. Для творчого розвитку дітей працюють різноманітні гуртки.

Відзначався той факт, що з кожним роком заклади освіти міста стають більш сучасними, що є пріоритетним для міського голови Олександра Шаповала.

Так у “Червоній шапочці” встановлено сучасні металопластикові вікна, а фасад будівлі став енергоощадним. З нагоди ювілею у подарунок від міського голови вони отримали відеопроектор.

Для присутніх на святі влаштували невеликий концерт за участі вихованців, педагогів а також випускників закладу. Кожен виступ супроводжувався щирими оплесками.

Перетнувши 55- річний рубіж, дитсадок “Червона Шапочка” пише сучасну історію міста і продовжує свою благородну місію — виховання нових поколінь покровчан.

Прес-служба міського голови.