Спортсмени Покрова з новими перемогами

спортсмени покрова з новими перемогами. Зображення 1ДЮСШ міста радують своїми успіхами. Відділення шкіл здобутками звітують про роботу, яка вражає результативністю.


ДЮСШ управління освіти
Заклад може похвалитися не тільки спектром відділень, насамперед, розвитком напрямків з фізичної підготовки дітей. ДЮСШ виправдовує звання школи, де виховують чемпіонів. Минулий тиждень теж завершився щедрим ужинком.
Дзюдоїстка Ліза Литвиненко, вихованка Сергія Сінілова, виборола золото на Другому Всеукраїнському турнірі у Дніпрі. У змаганнях взяли участь 187 спортсменів з 34 регіонів України, на п’єдестал перемоги піднялася покровчанка.

спортсмени покрова з новими перемогами. Зображення 2
Блискуче виступили на Кубку України з таїландського боксу вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка та тренера Віталія Лісняка. Наші бійці вибороли п’ять золотих, дві срібні та дві бронзові винагороди.

спортсмени покрова з новими перемогами. Зображення 3
Змагання проходили у Запоріжжі, в них взяли участь понад 400 спортсменів із Запоріжжя, Кременчука, Одеси, Кривого Рогу, Полтави, Дніпра, Кам’янського. Золото забрали Олександр Суховільський, Артур Горбенко, Володимир Куліш, Дмитро Ніколаєв, Анатолій Марінеско. Срібло - Дмитро Шелесько, Сергій Незімінога. Бронзу – Ярослав Безкіщенко, Микита Ніколаєв.
Серед найкращих і спортивні гімнасти. На минулому тижні у Білій Церкві сильніших з десяти міст України зібрав Всеукраїнський турнір з гімнастики спортивної.

спортсмени покрова з новими перемогами. Зображення 4

Команда тренерів Ірини Смирної, Оксани Клобукової, Ніни Колпакової, Галини Смородової достойно представила місто. За програмою "Майстрів спорту" перше місце зайняла Тетяна Клобукова, друге – Анна Чергинець, третє – Марія Устенко; " Кандидат у майстри спорту" - перемога у Оксани Коробко, за програмою ІІ розряду ІІІ місце у Дарини Панченко.
Не залишилися позаду футболісти. Вихованці Геннадія Сєвєрова перемогли нікопольчан у півфіналі чемпіонату області. Тепер Артем Брижа, Максим Зіненко, Максим Отінов, Максим Брошевалов, Денис Жданов, Станіслав Ширяєв , Данило Бабенко, Єгор Довгун , Владислав Бегун готуються до фіналу, котрий відбудеться у Новомосковську.

спортсмени покрова з новими перемогами. Зображення 5
Набувають майстерності вихованці тренера з карате Михайла Фролова. За результатами атестації з присвоєння спортивних розрядів, Олені Проші, Максиму Ткачову та Олександру Кирпі присвоєно 8 "КЮ" - жовтий пояс.

КДЮСШ "Манганіт"
Прихильники водних видів спорту відзначилися низкою вагомих перемог. Так, вихованці Анастасії Янченко, відділення стрибків у воду, стали фіналістами двох Чемпіонатів України, що проходили у Запоріжжі та Миколаєві. Відмінні результати показали Руслан Кочергін, Іван Ліпатов, Назар Безверхов, Микита Шпонька.

спортсмени покрова з новими перемогами. Зображення 6
Справжньою спортивною подією став відкритий чемпіонат Покрова з плавання, присвячений пам’яті тренера школи Сергія Бабенкова. Більше ста пловців з Покрова, Марганця, Кривого Рогу виходили на блакитні доріжки.
Спортсмени змагалися на дистанціях 50 та 400 м вільним стилем та 50м на спині. Видовищне дійство не обійшлося без чесної спортивної боротьби, яку достойно витримали вихованці "Манганіту", тренерів Тетяни Сініциної та Артема Сіліна. Переможцями стали Марія Руденко, Марія Киричок, Владислав Драган, Іван Андрієнко, Аксінья Фомичова, Валерія Кузіна. Призерами: Ксенія Боханькова, Віктор Шевченко, Євген Чистяков, Максим Стипенков, Павло Сіренко, Елеонора Могилко, Руслан та Роман Алілуєнко, Ілля Гіленко, Мілана Бартос і Кароліна Ковтун.

спортсмени покрова з новими перемогами. Зображення 7
Це не останні успішні старти, вже цими вихідними у КДЮСШ "Манганіт" відбудеться Кубок профкому зі стрибків у воду, де юні спортсмени змагатимуться за золото медалей.
Прес-служба міського голови.