Говорили про безпеку життєдіяльності

говорили про безпеку життєдіяльності. Зображення 1

Співробітники Покровського МВГУ ДСНС проводять постійну профілактично-роз’яснювальну роботу з населенням. У полі особливої уваги діти й люди похилого віку.


Зимова пора висуває свої вимоги, до питання безпеки в першу чергу. Дотримання простих правил поводження з побутовими приладами є запорукою спокою. Про це йшла розмова вогнеборців з самотніми літніми людьми.

Днями співробітники міського відділу ГУДСНС спільно з працівниками територіального центру відвідали підопічних закладу, які обслуговуються на дому. У бесіді звертали увагу на дотримання правил пожежної безпеки. Роз’яснювали алгоритм дій на випадок можливої небезпеки і соціальним працівникам. За твердженням вогнеборців, систематичне проведення таких інструктажів дає свої результати. Питання безпеки життя – найголовніше.
Тільки з початку року в Україні зафіксовано понад 76 тисяч пожеж, загинуло 1372 людини. В середньому щодня виникає 250 пожеж, з яких більше 180 у житлі.
Попереджувальні заходи, інформаційні листівки, профілактичні рейди сприяють підвищенню уваги до правил пожежної безпеки, від дотримання яких залежить найцінніше – життя.
Прес-служба міського голови.