Спортсмени Покрова у когорті найсильніших

Це факт, який не потребує зайвих доказів. Вихованці спортивних осередків міста показують відмінні результати, завойовуючи високі титули. Покровчани входять до числа найперспективніших, а їх тренери найдосвідченіших наставників не лише Дніпропетровщини, а й України. Покров залишається містом, де плекають спорт і травневі старти вкотре підтвердили це.

Дев’ять медалей у наших легкоатлетів

Успішно виступили на відкритому чемпіонаті Нікополя на призи заслуженого тренера України В.І.Воловіка спортсмени  КДЮСШ «Манганіт». Вихованці Віктора Шинкаренка та Сергія Бруско показали справжній командний дух. Покров представляло 26 спортсменів, яким належало змагатися з понад 300 легкоатлетами з Дніпра, Кривого Рога, Запоріжжя, Кам’янського, Марганця.

Покровчани гідно представили своє місто, срібло завоювали В’ячеслав Ждан, Сергій Бараннік, Ілля Іванський, Марія Яремчок, Олександр Галушко, бронзу – Роман Губа, Карина Яценко, Ігор Яцелюк, Олександр Галушко.

Автомоделісти не здають позицій

Друге командне місце завоювали автомоделісти Дніпропетровщини у першому етапі чемпіонату України, що пройшов у м.Стрій. Змагання проходять по лінії Національної Української федерації автомодельного спорту, в них взяли участь близько 50 автомоделістів з України, Німеччини та близького зарубіжжя.

Покровчани входять до складу збірної, серйозно впливають на результати перегонів. Команда Будинку творчості є серйозним супротивником, чиї позиції тільки укріплюються. Цього разу вихованці Володимира Томілова теж показали швидкісну їзду. Перші місця здобули Анна Булка та Марія Марчук. До того ж Марія виконала норматив майстра спорту.

Наші акробати їдуть до Польщі

Кілька днів тому у Вінниці завершився Чемпіонат України з акробатики серед дорослих. За наше місто на ньому змагалися учні Ольги Образцової, змішана пара – Артур Євтушенко та Катерина Гужва.

Спортсмени впевнено ішли вперед, утримуючи позицію бронзових чемпіонів, однак, змагання внесли свої корективи. У фіналі покровчани здобули четверте місце. Увійшли до п’ятірки найсильніших і тепер візьмуть участь у міжнародному турнірі, що пройде у Польщі цими вихідними.

Хортинг – перемагають сильні духом

Чемпіонат Дніпропетровської області, що пройшов у Нікополі, вже традиційно зібрав найсильніших представників цього виду спорту. Покровчани у ньому займають лідерські позиції, що вкотре підтвердили своїми результатами. Команда завоювала 14 золотих, 5 срібних і три бронзові медалі.

Такими яскравими спортивними здобутками розпочався травень, як запевнили наставники дітей – не останніми. Триває підготовка до наступних чемпіонатів та турнірів, де покровчани захищатимуть честь свого міста.

Прес-служба міського голови.