На “Фестиваль професій” до Покрова завітали представники 14 вищих навчальних закладів України

 

16-го травня на базі  школи № 9 відбувся вже традиційний “Фестиваль професій”. Розповісти про свої навчальні заклади, правила вступу до них та надати іншу корисну інформацію потенційним абітурієнтам до Покрова приїхали представники 14-х навчальних закладів з Києва, Харкова, Дніпра, Кривого Рогу і Мелітополя. Серед них Національній університет біоресурсів і природокористування (Київ), Харківський національний університет радіоелектроніки, Національний фармацевтичний університет (Харків), Придніпровська державна академія будівництва і архітектури, Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту, Центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів м. Покров. Вперше до фестивалю приєднався Дніпропетровський національний університет внутрішніх справ та Національний технічний університет “Київський політехнічний інститут”.

У фойє школи були розміщені відповідні тематичні стенди та презентації до яких з цікавістю підходили школярі. Загалом, на захід завітали більше двох сотень учнів старших класів шкіл Покрова.

Організатор фестивалю, член громадської ради Людмила Носевич відзначила, що з кожним роком він розширює географію учасників, на нього чекають, він допомагає абітурієнтам у визначенні  подальшого шляху, цю роботу підтримує міський голова Олександр Шаповал.

Присутні на фестивалі мали можливість вислухати представників усіх запрошених навчальних закладів, керівництва міського центру зайнятості, адміністрації гірничо-збагачувального комбінату.

Третій “Фестиваль професій” пройшов результативно, про що говорили учасники, підкреслюючи, що подібні зустрічі наближують абітурієнтів до мети – стати студентом одного з провідних вишів країни.

Прес-служба міського голови .