Співпраця з НЕФКО – ефективний підхід до енергоресурсів

співпраця з нефко – ефективний підхід до енергоресурсів. Зображення 1
У Покрові оновлюють вуличне освітлення, активно замінюючи старі неекономічні лампи на енергоефективні світлодіодні. Реалізація проекту по модернизації ліній зовнішнього освітлення розпочалася на минулому тижні та відбувається у рамках співпраці з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією НЕФКО по залученню європейських коштів на вигідних умовах.
Результатом системної дворічної роботи у напрямку енергоефективності, стало входження Покрова до сімки українських міст, із якими корпорація НЕФКО заключила кредитні угоди. Проектом передбачається реконструкція вуличного освітлення та установка системи дистанційного управління.
Як зазначив міський голова Олександр Шаповал, реалізація проекту дозволить місту досягнути екологічних та економічних вигод і позитивно позначиться на якості життя містян.
Крім скорочення викидів СО2, реконструкція зменшить навантаження на міський бюджет. Світлодіодні лампи поєднують у собі більш високу інтенсивність світла з набагато меншим рівнем споживання та тривалим терміном використання.
Нова якість освітлення уже відчутна на внутрішньквартальних територіях по Зонова, Григорія Тикви, Медичній, Тельмана та приватному секторі по вулиці Панаса Мирного, де тривають роботи.
Наразі замінено 147 світлоточок, усього ж, у рамках проекту, заміні підлягає понад двох тисяч світлодіодних ламп.
Прес-служба міського голови.

співпраця з нефко – ефективний підхід до енергоресурсів. Зображення 2

співпраця з нефко – ефективний підхід до енергоресурсів. Зображення 3