Співпраця з GIZ триває

 

Вчора у Покрові побували представники Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). Це не перший їхній візит, співпраця із впливовою міжнародною організацією була налагоджена міською владою ще в грудні минулого року в рамках міжурядового проекту «Особлива ініціатива для України».

Один з його напрямків – підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб. Тоді європейські партнери за підтримки Дніпропетровської ОДА презентували грантові конкурси для територіальних громад, покликані покращити життя переселенців та приймаючих громад. Місто скористалося можливістю, і на конкурс була направлена проектна пропозиція, що передбачала перехід на сучасні стандарти надання соціальних послуг громадянам шляхом оновлення технічного оснащення управління праці та соціального захисту населення.
Були виконані усі умови конкурсу та аргументована доцільність проектної пропозиції. В результаті, вона попала у поле зору організаторів, і зараз проходить наступні етапи конкурсного відбору. Процедурою якого і передбачено візит представника постійного бюро GIZ в Україні до організації, яка подала конкурсну пропозицію. В управлінні праці та соціального захисту надали усю необхідну підтверджувальну інформацію і сподіваються на подальшу успішну співпрацю.
Прес-служба міського голови.