Інформація по Покровському міському військовому комісаріату Дніпропетровської області.

1. Закінчився черговий призов громадян на строкову військову службу у Збройні сили України та інші військові формування. Під час весняного призову до військових частин було відправлено 17 юнаків з міста. Більшу кількість призовників було направлено до частин Національної Гвардії та Державної прикордонної служби України. Військовики строкової військової служби до зони проведення АТО не направляються. Наступний призов на строкову військову службу почнеться 01 жовтня 2016 року, підготовчі заходи до проведення призову вже тривають.

2. Триває кампанія зі вступу випускників шкіл до вищих військових навчальних закладів МО України. В цьому році 8 хлопців з нашого міста намагаються вступити до військових академій та університетів, які розташовані у містах Київ, Львів, Одеса, Харків тощо.

3. Покровський міський військовий комісаріат здійснює відбір громадян України, громадян інших держав та осіб без громадянства на військову службу за контрактом на посади офіцерів, сержантів та солдат. Згідно змін до законодавства, термін дії контракту укладеного на «особистий період» складає 18 місяців. Заробітна платня контрактника складає: солдата - від 7300 гривень, сержанта - від 8000 гривень, офіцера - від 10000 гривень. Бажаючі укласти контракт на військову службу у Збройних силах України запрошуються до військового комісаріату.

ТВО військового комісара

Покровського міського

військового комісаріату

майор                           С.М.СКРИПЛЬОВ