Співпраця триває

співпраця триває. Зображення 1
Впровадження кращого досвіду в наданні адміністративних послуг населенню – таким напрямком рухається Покров. Реалізації нових проектів сприяє і співпраця з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

 


Днями у місті побувала фахівець з координації проекту "Ініціативи інфраструктурної програми для України" Оксана Таргоній. Темою зустрічі з профільними представниками виконавчої влади та фахівцями ЦНАПу стало питання забезпечення якісного та ефективного надання адміністративних послуг населенню.
На сьогодні ЦНАП м. Покров надає широкий спектр адміністративних послуг. Серед них – реєстрація та зняття з місця проживання, в онлайн-режимі у тому числі, послуги міського сектору Головного управління державної міграційної служби України, відділів виконкому та інші.
У минулому році Центр став партнером волонтерського проекту "Портал державних послуг iGov" - сервісу подачі та отримання документів у сфері державних послуг через Інтернет. Також адміністратори мають можливість працювати не лише у віртуальному офісі "Відкрита влада", а й реєструвати звернення громадян у Єдиному державному реєстрі фізичних та юридичних осіб і державному реєстрі речових прав. Вдосконалено рівень обслуговування відвідувачів установи шляхом впровадження електронної черги.
У ході зустрічі обговорювалися найбільш актуальні питання діяльності ЦНАПу, говорили про перспективні напрацювання на наступний рік. З-поміж іншого, збільшення кількості адмінпослуг. Розглядали позитивний досвід і кращі практики.
Завершився діалог сторін взаємною зацікавленістю у подальшій співпраці щодо реалізації проектів, направлених на удосконалення надання адміністративних послуг.
Прес-служба міського голови.