Сьогодні завершується Всеукраїнський STEM-тиждень

Він став цікавою, змістовною подією і для учнів та вихованців Навчально-виховного об’єднання, на базі якого діє філіал Всеукраїнського проекту Дівчата STEM.

Протягом тижня діти моделювали процеси та явища, пов’язані зі змішуванням кольорів, різними зображувальними техніками, хімічними реакціями, експериментували з  конструктором LEGO, пропагували культурно-гігієнічні навички, залучаючи усіх членів родини. Кожен день був тематичним, спонукаючи учасників STEM-тижня протестувати нові матеріали та прокачати уяву.

 Відео та фото з експериментами та творчими знахідками на шкільну сторінку у Фейсбук  під хештегом #STEM_тиждень_spring2020 викладали організатор  активностей - Оксана Матюшенко разом з педагогами закладу Заріною Головко, Аллою Котко, Інною Панікарчик, Юлією Градусовою, Аллою Гаврюк, Аллою Шевченко.

Вчителі сподіваються, що STEM-тиждень сприятиме інтересу дітей до природничо-математичних дисциплін та об’єднає  зусилля освітян, дітей та батьків задля розвитку якості STEM-освіти у їхньому закладі.

У НВО дякують родинам Неллі Чуканівської, Дар‘ї Гаврюк, Володимира  Шмідтгаля, Вероніки Кучеренко, Максима Бородая, Евеліни  Коваленко, Владислава Бєніва, Ангеліни Жиленко, Кирила Маляренка, Івана Яроша, котрі не пропустили жодного  челленжу, яких під час карантину у закладі проходить чимало.

 Прес-служба міського голови.