Люди твого міста. «Приємно підтримувати порядок і чистоту в тому районі, де ти народився і живеш»

 

Практично кожного дня Ольга Михайленко, працівниця “Добробуту”, прибирає територію селища, що є для неї рідним. Тротуари, автобусні зупинки, парк селища Рудник – все це зона її відповідальності. Робота, звісно, нелегка, особливо у зимовий період. Але, як зізнається жінка, виконує її із задоволенням. Адже сама вона є місцевою жителькою. «Приємно підтримувати чистоту і порядок в саме в тому районі, де  народилася і живеш», – говорить вона.

Колеги і керівництво відзначають саме відповідальність Ольги Михайленко. До прибирання території вона ставиться дуже сумлінно, а результат її роботи видно кожному.

Земляки вдячні Ользі за працю, яка створює комфорт для оточуючих. Її тут багато хто знає, люди вітаються, а на свято 8-го Березня навіть подарували букет квітів. «Це було надзвичайно приємно», – говорить вона.

Жінка зізнається, що позитивні перетворення в районі змінюють і психологію людей, вони починають цінувати те, що для них зроблено. Та й праця комунальників і ставлення до них стало іншим. «Якщо порівняти з тим, що було раніше (років 5-7 тому), то це небо і земля», – розповідає Ольга. Їй подобається колектив, відзначає увагу з боку керівництва підприємства, щиро бажає своїм колегам здоров’я та матеріальної стабільності

Саме таких людей як Ольга Михайленко можна назвати справжніми патріотами Покрова. Адже їхня праця щодня допомагає нашому місту ставати кращим.

Прес-служба міського голови.