Сім головних Кубків року за нашими зв’язківцями!


Стипендіати міського голови, зв’язківці навіть не беруться рахувати, скільки медалей завоювали за останні роки, бо їх – сотні. Із гордістю демонструють нагороди цього навчального року, у якому вихованці Почесного громадянина міста Миколи Голуба знову утримали абсолютну першість. Сьогодні спортсмени беруть участь у змаганнях усіх рівнів - не лише юніорських, а й серед дорослих вони сильні супротивники, незмінно входять до когорти провідних зв’язківців.

Так, Микола Коробка представлятиме Покров у складі збірної на міжнародних змаганнях.

Підготовкою до них став очний кубок України з радіозв'язку на коротких хвилях та швидкісної радіолетеграфії, що проходив у м. Остер, де з 21 учасника він завоював п’ять золотих і одну срібну медаль, ставши чемпіоном України.

Не відстають від нього і Даніїл Клєпіков, Катерина Могелевець, Ілля Рабольт, Іван Кучеренко, Поліна Клімук, Дар’я Ковальчук.

За цей навчальний рік команда взяла участь у 24 змаганнях, серед яких і польові. Завоювала 15 перших місць, 8 других і одне третє!Поповнилася ще одним кандидатом у майстри спорту, цей норматив виконав Ілля Рабольт.

-Це був по-справжньому переможний рік, і я щасливий про це говорити, - розповідає Микола Голуб. - Ми переживали за кожні змагання і раділи результатам, разом з нами – міський голова Олександр Миколайович Шаповал, який не просто цікавиться життям радіостанції, всебічно допомагає її роботі.

Успіхи колективної стають спільними досягнення не тільки міста, а й випускників, хто сьогодні далеко за межами України слідкує та підтримує свою альма-матер технічної творчості. Серед них і Євген Якушенко, який мешкає у Америці.

 

Цієї весни він приїздив до рідного міста, був вражений його позитивними перетвореннями і радий перемогам рідної команди.

Понад сорок років її позивний лунає у радіоефірі і буде лунати - переконаний колектив НВК№2, на базі якого працює колективна. Днями загал школи спільно з відділом молоді та спорту виконкому, адміністрацією БТДЮ вітали переможців року, бажаючи нових яскравих звершень.

Прес-служба міського голови.