Школярі відвідали ЦНАП

школярі відвідали цнап. Зображення 1
Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей старшокласники загальноосвітніх закладів міста побували на екскурсії у  Центрі надання адміністративних послуг, що знаходиться у приміщенні міськвиконкому.


Керівник - адміністратор ЦНАПу Інна Клочковська ознайомила школярів із концепцією роботи центру, котра полягає у наданні адміністративних послуг населенню, чисельність яких на сьогодні сягає понад ста, в форматі «єдиного вікна». Серед них послуги у сфері державної реєстрації, речових прав на нерухоме майно,реєстрації бізнесу, земельних відносин, з питань архітектури та будівництва, торгівлі та інше.
На думку учнів, такі пізнавальні екскурсії дуже корисні, адже вони скоро стануть повнолітніми та зможуть особисто звертатися за адміністративними послугами.
Юнаки та дівчата також відзначили наявність терміналу електронної черги, а також те, що на стендах сектору інформування є уся актуальна та вичерпна інформація, котра потрібна і є доступною кожному відвідувачу, і якою обов’язково скористаються у майбутньому.
Прес-служба міського голови.

школярі відвідали цнап. Зображення 2