Шановні земляки, жителі славетного міста Покров!

шановні земляки, жителі славетного міста покров!. Зображення 1
Від щирого серця вітаю вас із Міжнародним днем сім’ї – святом, що народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу, хто дбає про духовний і національний розвиток української родини.
Здавна відомо, що родина — то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов'язків…Мамина ласка, татова вимогливість, дідусева мудрість, тепло домашнього затишку на все життя лишають глибокий слід у житті кожної людини.
Значення сім'ї неоціненне. Від стану охорони родинного вогнища, материнства, дитинства, батьківства вирішальною мірою залежить не тільки особисте благополуччя окремої людини, а й життєва міць народу, України. Родина — то святий вузол, котрим сполучаються люди в суспільстві, то є життєдайний осередок, що плекає найвищу цінність — цвіт нації — дітей, аби кожен батько, кожна мати мали можливість повторити себе у своїх нащадках. Ми всі люди — смертні, лише рід, родина, сім'я — безсмертні.
Тож дозвольте вас привітати з цим чудесним днем і побажати вашим сім’ям безмежного щастя, терпіння, сімейного благополуччя. Живіть на втіху собі і своїм рідним!
З повагою, міський голова Олександр Шаповал.