На старті – «Старти надій»

на старті – «старти надій». Зображення 1
Для семикласників загальноосвітніх закладів міста травень – початок довгоочікуваних Всеукраїнських спортивних змагань «Старти надій». Сьогодні дев’ять команд змагалися за право називатися найсильнішими, щоб згодом взяти участь у наступному, обласному етапі.


Навіть похмура погода не завадила спортсменам у повному складі вийти на старт міського етапу змагань. На стадіоні «Авангард» було по-справжньому спекотно від справжньої захоплюючої боротьби. Команди всіх загальноосвітніх закладів, серед яких і Чортомлицька та Олександрівська школи, змагалися з бігу на 60 метрів, метанні м’яча, естафетного бігу 8х50, стрибків у довжину, підніманні тулуба. Семикласники викладалися на всі сто, адже на переможців очікують наступні, обласні старти й цілком вірогідно - Всеукраїнські.
До останнього тривала головна інтрига, хто ж із двох незаперечних лідерів – ліцею та 9 школи, вийде до фіналу. Цього разу фортуна посміхнулася учням СЗШ№9, вчителі фізкультури Олександр Волик, Тетяна Заєць, які перемогли із загальною сумою 2040 балів. Друге місце посіли ліцеїсти – викладач Віктор Махінько, третє – НВК№1, вчитель Валентина Поддубцева.
Вже 20 травня переможці змагатимуться у обласному етапі змагань, котрі відбудуться на базі нашого міста.
Прес-служба міського голови.

на старті – «старти надій». Зображення 2