Шановні  Захисники і  Захисниці! Щиро вітаю Вас зі святом справжніх патріотів,  які у різні часи брали на себе відповідальність за долю рідної землі.

Зараз  багатомільйонний  народ України  живе та  має надію на майбутнє завдяки Вам. Ваша мужність та відвага з перших днів  повномасштабного  вторгнення вселила в кожного з нас віру, надію та впевненість  у Перемогу.

Серед воїнів,  що захищають свою землю під синьо-жовтим стягом - наші земляки. Шануємо кожного з  них та схиляємо голови перед подвигом полеглих героїв, які віддали своє життя  за Україну.

Складаємо глибоку шану батькам і матерям , які виростили  і виховали дітей, котрі проявили  найвищий  рівень любові  до своєї землі — готовність її боронити.

 День Захисників і  Захисниць органічно  поєднується з відзначенням  свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня  Українського козацтва і  символізує незламний дух,  вікові традиції та глибоку духовність українського народу.

Сердечно  дякую нашим Захисникам і Захисницям  за мужність і  відвагу,  бажаю міцного здоров'я, любові  рідних, підтримки та поваги  суспільства, незламної віри у нашу Перемогу.

 

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.