Шановні покровчани!

шановні покровчани!. Зображення 121 листопада ми разом з усією країною відзначаємо день Гідності та Свободи. День, який перевернув свідомість українського народу та змінив хід нашої історії.
Ми довели, що українці – народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності та непереборним духом свободи.
Сьогодні ми вшановуємо громадянський подвиг та мужність патріотів, які восени 2013 -го виступили на захист демократичних цінностей. Пам’ятаючи Героїв Небесної Сотні, ми віддаємо шану нашим воїнам, котрі відстоювали і продовжують захищати територіальну цілісність нашої держави, серед яких чимало покровчан.
Низько вклоняюся пам’яті наших земляків – Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка та Олександра Мокієнка, які віддали життя за наше з вами право жити під мирним небом.
Щиро дякую батькам, які виховують патріотів своєї держави та усім покровчанам, хто підтримує Українську армію, докладає зусиль, аби світ побачив нову Україну – мирну та процвітаючу.
Бажаю міцного здоров'я, мирного неба, душевного спокою та глибокої віри у гідне майбутнє України! Хай ніколи відчуття гідності та свободи не залишає Вас!
З повагою, міський голова Олександр Шаповал.