Серед найталановитіших дітей області – покровчани

серед найталановитіших дітей області – покровчани. Зображення 1

Підбито підсумки обласного щорічного конкурсу «Обдаровані діти – надія України». Юних спортсменів, літераторів, художників, винахідників, програмістів, співаків і танцюристів шкільного віку та їхніх наставників нещодавно урочисто вітали у Дніпропетровській облдержадміністрації.
З понад тридцяти переможців із усіх куточків області – двоє з нашого міста.

У номінації «Журналістика» перемогу отримала вихованка Будинку творчості дітей та юнацтва Уляна Ігнатенко. До речі, третій рік поспіль вищу сходинку в даній номінації утримують вихованці гуртка «Жайворонок», керівником якої є член спілки журналістів України – Лариса Коваленко.
Перемога у номінації «Спортивний рекорд» теж за Покровом. Її здобула юна дзюдоїста Ліза Литвиненко із Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти. Її тренер Сергій Сінілов - бронзовий призер Чемпіонату світу з дзюдо, срібний призер Чемпіонату Європи, Чемпіон Європи -2016 року в команді серед ветеранів.
Одним із перших на своїй сторінці у Фейсбуці Уляну, Лізу та їхніх наставників привітав міський голова Олександр Шаповал, побажавши нових звершень, успіхів у спорті та творчості.
Організація навчально-виховного процесу, зусилля щодо покращення матеріально-технічної бази освітніх та спортивних закладів міста, кадровий потенціал є добрим підгрунням для всебічного розвитку обдарованих дітей, про що свідчать результати.
Прес-служба міського голови.

серед найталановитіших дітей області – покровчани. Зображення 2