«Mitsubishi Outlander» приступив до патрулювання міста

Учора його, у числі інших 38-и патрульних автомобілів, передавав Дніпропетровщині міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, а вже сьогодні урочисто зустрічали в Покрові. Відтепер гібридний позашляховик на службі сектору реагування нашої патрульної поліції.

Серед його переваг – можливість рухатися як на пальному, так і на електробатареї. Крім того, машина повнопривідна, що дозволятиме швидше доїжджати в негоду. Оснащена вона спеціальними приборами, планшетом та іншим необхідним для патрулювання обладнанням.
На перше чергування екіпаж «Mitsubishi Outlander» проводжали заступник міського голови Наталія Бондаренко, начальник Покровського відділення поліції підполковник Сергій Войнов разом із керівниками підрозділів та галузевих служб, на неупереджену та безаварійну службу благословляв Благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир.
Висловлювалися сподівання, що технічне переоснащення позитивно вплине на стан охорони громадського порядку міста. Очікується, що за сприяння міської влади, це буде не останнє поповнення службового автопарку покровської поліції. Не применшували роль і людського фактору – самовіддачі, добросовісному ставленні до службових обов’язків, вболіванні за спільний результат.
Прес-служба міського голови.