Серце віддають людям

серце віддають людям. Зображення 1Сьогодні у Покрові вшановували тих, хто щоденно здійснює місію добра, милосердя та служіння ближньому.
Епіцентром святкування став територіальний центр, де професійне свято працівників соціальної сферни  співпало з 25-річним ювілеєм поважної в усіх сенсах установи. Удвічі приємна нагода об’єднала у спільне дружнє коло нинішній колектив та ветеранів  соціальної роботи.

 На їхню адресу лунало багато теплих слів, були приємні сюрпризи та музичні вітання. 

Найщиріші вітання, подяки та подарунки від міського голови Олександра Шаповала колективу територіального центру передав секретар міської ради Анатолій Пастух. Людям з великим серцем та щирою душею дякували за професіоналізм, самовіддачу та милосердя.

Від імені народного депутата  Андрія Шипка, колектив привітала його помічник Аліна Клокова.
Колег вітала начальник управління праці та соціального захисту населення Тетяна Ігнатюк, відзначаючи успіхи колективу за останні роки, яких вдалося досягти за всебічної підтримки міської влади. Про це говорила і директор територіального центру Наталія Даниленко, вітаючи соціальних партнерів та усіх причетних до свята.
Без любові та неймовірного бажання служити людям у соціальній сфері працювати неможливо, наголошувала радник міського голови із соціальних питань Василина Лінська, бо самі ці якості притамані  працівникам терцентру. Свідчення цьому і численні листи-подяки, що стали частиною святкового антуражу.
Цього дня їхні підопічні підготували святкову програму, наповнену щирістю та вдячністю.Привітати працівників соціальної сфери прийшли і вихованці дитячої музичної школи, які на радість бабусь і дідусів стали частими гостями у терцентрі.
Свято продовжувалося за чаюванням у спогадах та приємному спілкуванні. У центрі уваги незмінно залишалися люди, для яких слова класика про те, що "життя людини до тих пір має цінність, доки вона може допомагати іншим людям", є орієнтиром у житті.
Прес-служба міського голови.

серце віддають людям. Зображення 2

серце віддають людям. Зображення 3

серце віддають людям. Зображення 4

серце віддають людям. Зображення 5

серце віддають людям. Зображення 6

серце віддають людям. Зображення 7