Селище Чортомлик приймало поздоровлення

селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 1


Його називають південними воротами Покрова. Оповите легендами та багате традиціями, сьогодні віковічне селище святкувало свій головний День.


Свято Чортомлика вже давно вважають провісником Дня народження міста, адже саме ним розпочинаються урочистості, що проходять у рамках відзначення головної дати Покрова. Цього року жителі селища відкривали численним друзям не лише своє щире серце, презентували щедрі дари природи, вирощені власними руками і звичайно ж, самобутні таланти, на які багата гірницька земля. На цьому наголошував міський голова Олександр Шаповал, поздоровляючи земляків із святом, зазначаючи, що історія Чортомлика – це сотні славних років, звідси починалося місто, тут народилися славні традиції, які плекаються справжніми патріотами своєї землі, що свято оберігають пам’ять. Зі словами подяки та щирих побажань міський голова привітав з 70-річним ювілеєм Юхима Кравченка, вручив головному селищному осередку – Чортомлицькій школі, активну акустичну систему.

Поздоровлення громаді, що є прикладом кращих родинних традицій, адресував і народний депутат України Андрій Шипко, передавши шкільному осередку ноутбук. До його слів приєднувалася депутат облради Марина Петросянц. Щирими вітаннями повнився майданчик перед селищним клубом, до земляків звертався настоятель храму святителя Петра Могили ієрей Євген, депутат міськради Сергій Захарченко.
Те, що Чортомлик оберігає історію, кращі родинні надбання, стверджували його мешканці. Спільно з відділами культури, молоді та спорту міськвиконкому, колективом селищного клубу «Мрія», творчими колективами Покрова, було підготовлено святкову програму і для малечі, і для дорослих. Гостей селища зустрічали чортомлицькі козаки, на всі смаки частували господині, презентуючи мальовничі вулиці, дивували майстрині. Тут варили справжній куліш, пригощали пирогами, співали українських пісень та милувалися калиною – символом селища, яке не втратило своєї самобутності й особливої атмосфери доброти та щирості.
Прес-служба міського голови.

селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 2 селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 3

селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 4 селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 5

селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 6 селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 7

селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 8 селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 9

селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 10 селище чортомлик приймало поздоровлення. Зображення 11