Перевізькі Хутори відзначили День селища

перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 1
Хуторяни достойно перейняли естафету, розпочату близькими сусідами – чортомличанами. У недільний день тут було тепло і за прогнозами синоптиків, а головне – від гостинного прийому мешканців.


Перевізькі Хутори – селище, де закони добросусідства свято оберігаються жителями. Тут родинність визначає минуле та сьогодення, де від діда та прадіда плекають своє коріння. У День селища декілька поколінь зустрічало головне свято року. З подією, яка об’єднує, земляків вітав міський голова Олександр Шаповал, бажаючи миру та процвітання Перевізьким Хуторам – трудовій та бойовій славі Покрова, селищу, де живе наша історія. З найкращими побажаннями міський голова, задля розвитку змістовного дозвілля, вручив подарунок головному осередку - селищному клубу. З довгоочікуваним, найулюбленішим святом поздоровляла хуторян помічник народного депутата України Андрія Шипка, депутат облради Марина Петросянц, відзначивши Леоніда та Євдокію Чепінських, чий ювілей, 55-річчя подружнього життя, співпав зі святом рідного селища. З подарунками вітали депутати міськради Сергій Нагорний та Анатолій Пономарь. На довгу щасливу долю під Покровом Пресвятої Богородиці благословляв Хутори та його небайдужих серцем жителів благочинний Нікопольського району та м.Покров протоієрей Володимир.
Цього дня хуторяни презентували свої кращі надбання – виставку творчих доробок, вернісаж городніх та кулінарних досягнень, представлених кожною вулицею. Спільно з відділом культури виконкому та творчими колективами міста, клуб селища підготував концертну програму, за участі відомого колективу «Вербиченька».

Жителі Перевізьких Хуторів розповідали про свою спільну домівку. Говорячи про сьогоднішній день, наголошували на тісній взаємодії з міською владою, депутатами за округом, підкреслюючи, що саме цей факт визначає завтрашній день селища, який обов’язково буде щасливим, бо тут люблять свою землю, з якою мають спільну історію – єдину долю.
Прес-служба міського голови.

перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 2 перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 3

перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 4 перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 5

перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 6 перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 7

перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 8 перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 9

перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 10 перевізькі хутори відзначили день селища. Зображення 11