Щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати-Україна!

щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати-україна!. Зображення 1
Вже вдев’яте мистецьке свято, що проходить під такою назвою, сповіщає покровчан про народження Різдвяної Зірки, яка несе із собою нові надії й сподівання на прийдешній рік.


З усталеними традиціями, позитивним посилом, побажаннями добра й миру виходили до земляків учасники фестивалю, який з року в рік збирає широке коло містян. Напередодні щедрого вечора, він розкривався щедрим на творчі здобутки, що підтверджували мистецькі колективи, які цього дня мовою музики говорили на одвічну Різдвяну тему.
Найтепліші слова побажань від імені міського голови Олександра Шаповала їм адресувала начальник відділу культури Тетяна Сударєва. На щасливий рік благословляв благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир.
За час існування фестиваль набув слави творчого форуму, покликаного відроджувати національні традиції. Цьогоріч як дитячі колективи Будинку творчості, Школи мистецтв, Музичної школи, КРЦ ПАТ «ОГЗК», танцювальні осередки, так і дорослі, серед яких хор ветеранів, колектив «Любавичі», демонстрували глядачам віковічну спадщину, котра збереглася у піснях, колядках – класичних творах. Біблійні мотиви ожили у виконанні вихованців недільної школи храму Св. Іоанна Златоуста та наших гостей, - хору недільної школи Нікопольського Святопреображенського собору, яким було вручено подяку міського голови.
Різдвяний настрій осяяв Будинок творчості, де тривав святковий концерт, він відчувається у Покрові, де шанують традиції пращурів, передаючи їх наступникам.
Прес-служба міського голови.

щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати-україна!. Зображення 2

щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати-україна!. Зображення 3

щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати-україна!. Зображення 4

щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати-україна!. Зображення 5

щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати-україна!. Зображення 6

щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати-україна!. Зображення 7