Щастя у простих речах

щастя у простих речах. Зображення 1

Найвища людська чеснота — любов і найчарівніший її прояв — кохання, сьогодні стали темою святкової зустрічі підопічних у територіальному центрі. День св. Валентина, хоч і запозичене свято, проте швидко прижилося у нас, бо дозволяє підкреслити близьким свою любов і турботу. А хто як не люди, за плечима яких великий життєвий досвід, краще знається на таких одвічних цінностях. 

щастя у простих речах. Зображення 2Разом із директором терцентру Наталією Даниленко та ведучими свята говорили про особисте, про дітей та внуків і щастя у простих речах. У по-домашньому затишній атмосфері читали ліричні вірші, разом із ансамблем "Джерело" співали про кохання, жартували, брали участь у вікторинах та конкурсах. До цього дня слухачі Університету ІІІ віку підготували прем’єру — виставу "Жив був пес" за мотивами української народної казки, яка дуже усіх розважила.

Обмін побажаннями, подарунками, дружнє чаювання - це ті маленькі життєві радощі, які доповнили сьогоднішній день підопічних територіального центру та додали яскравих фарб у повсякденне життя.
Прес-служба міського голови.

щастя у простих речах. Зображення 3