Чергова висота наших зв’язківців

чергова висота наших зв’язківців. Зображення 1
Стипендіати міського голови, команда колективної радіостанції Будинку творчості не перестає ставити перед собою нові спортивні задачі, досягаючи вагомих результатів. На сьогодні вихованці Миколи Голуба залишаються беззаперечними лідерами, виступають у змаганнях всіх рівнів. До команди влилися і новачки, які теж не поступаються у своєму бажанні опановувати усі секрети радіозв’язку.

З цим у колективної проблем не виникає, досвідчені зв’язківці діляться знаннями з малечею, вводячи їх у світ коротких хвиль. Останні змагання теж стали показовими.
Перше місце здобули Аліна Карпова, Аліна Левченко, Микола Коробка, Даніїл Клепіков у Всеукраїнських змаганнях "Взяття фортеці Ізмаїл", що проходять на Одещині. Наші зв’язківці обійшли 38 команд з 18 областей України, піднявшись на найвищу сходинку.
Успішним став і Кубок Мархасіна у Львові, який зібрав найсильніші команди, наші Наталія Калита, Микола Коробка та Даніїл Клєпіков вибороли на ньому бронзу.
Це не останні турніри, у яких покровчани показали вагомі результати. Сьогодні команда очікує офіційну рейтингову таблицю, за якою буде визначено позицію колективної. Можна бути упевненими, що вже найближчим часом ми взнаємо про нові перемоги.
Прес-служба міського голови.