Рятувальники навчають, попереджають, нагадують

рятувальники навчають, попереджають, нагадують. Зображення 1
У період холодів фахівці міського відділу надзвичайних ситуацій перебувають не лише на бойовому посту, а й на просвітницькому фронті. Агітаційно-роз’яснювальна робота з населенням один з головних аспектів роботи відділу, як запевняють рятувальники, необхідність таких кроків підказує саме життя. Тут кожного дня зустрічаються з мешканцями як багатоповерхівок, так і приватного сектора, аби запобігти виникненню пожеж.

Ситуація по Україні вказує на необхідність подібних кроків. На актуальності цього наголошують і волонтери, які допомагають рятувальникам, беручи участь у спільних рейдах.
За словами городян не можна недооцінювати такі навчання, тим паче, коли роз’яснювальна література вказує на алгоритм дій при виникненні надзвичайних ситуацій. У побуті вони можуть трапитися з тими, хто забуває про обережність, не навчає дітей елементарним правилам безпеки життєдіяльності. Задля цього пожежний лікбез проводиться співробітниками відділу для вихованців дитячих садків, учнів шкіл.
Життя – найвища цінність, на цьому наголошують рятувальники, вкотре нагадуючи про причини , наслідки, а головне – попереджувальні дії.
Прес-служба міського голови.

рятувальники навчають, попереджають, нагадують. Зображення 2