Оперативно про поточне

оперативно про поточне. Зображення 1
14 листопада відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові, де керівники звітували про зроблене за тиждень.
За інформацією управління освіти, по школах пройшли відбіркові тури на конкурс «Учитель року – 2016». Цього тижня відбудеться загальноміський етап конкурсу. Тривають предметні олімпіади. З економіки кращий результат показали учні НВК № 2.
Навчальні заклади були також у полі зору міськгазу, фахівці підприємства у формі лекцій нагадували школярам правила поводження з газом.


У пологовому відділенні ЦМЛ допомогли з’явитися на світ чотирьом малюкам, а у стаціонарних відділеннях закладу пролікували 105 пацієнтів. На прийомі в Центрі первинної медико-санітарної допомоги побувало 3336 городян. На минулому тижні не було зареєстровано нових випадків на ВІЛ та туберкульоз. Без пригод минув він і для рятувальників.
В управлінні праці та соціального захисту повідомили, що на сьогодні житловими субсидіями користується 8301 домогосподарство міста, що на шістдесят більше, ніж під час минулого опалювального сезону. У Покрові зареєстровано 347 тимчасово переміщених осіб зі сходу країни.
Відділ землекористування міськвиконкому не припиняє роботу з моніторингу сплати за землю, що має позитивні результати. Так, ухвалою Дніпропетровського обласного господарського суду прийнято рішення про стягнення з ПАТ «Укрнафта» збитків за фактичне використання землі на користь міського бюджету.
Комунальні підприємства продовжують працювати в штатному режимі, здійснюючи заходи з підготовки до роботи в зимовий період. Олександр Шаповал зосередив увагу комунальників на наведенні порядку у дворах, не забуваючи про віддалені райони, у тому числі за «Марсом». А також тримати під контролем внутрішньоквартальні лінії освітлення. На оперативній нараді мова йшла і про використання торгових точок не за призначенням, зокрема це стосувалося павільйону по вулиці Соборна, 37.
Прес-служба міського голови.