Рятівники підвели підсумки роботи

рятівники підвели підсумки роботи. Зображення 1
Сьогодні Покровський гарнізон прозвітував про діяльність у 2016 році. У підсумкових зборах взяли участь міський голова Олександр Шаповал та заступник начальника Головного управління, полковник служби цивільного захисту Едуард Горбачов.

Аналіз діяльності гарнізону начальник міського відділу Олександр Стовба представив на загальних зборах особового складу, зазначивши, що протягом звітного року рятівниками здійснено 361 виїзд, зареєстровано 97 пожеж. Зупиняючись детально на причинах та наслідках пригод, не оминув і теми зумисних підпалів, що фіксуються у Покрові з жовтня минулого року.
Очільник відділу детально зупинився на основних напрямках роботи підрозділу, зокрема, на стані ресурсного забезпечення, експлуатації й утриманні транспортних засобів, державному нагляді у сфері пожежної й техногенної безпеки.
Підводячи підсумки й визначаючи пріоритети на 2017 рік, наголосив на всебічній підтримці відділу з боку міської влади. У свою чергу Олександр Шаповал зазначив, що належне функціонування підрозділу – то запорука безпеки громади. Сьогодні окреслено спільні завдання з покращення матеріально-технічної бази, розширення відділу ще одним підрозділом. Говорячи про це, міський голова відзначив діяльність рятівників щодо реагування на нештатні ситуації, дякуючи за відданість обраній справі.
Те, що робота відділу провадиться на високому рівні, підкреслив і заступник начальника Головного управління Едуард Горбачов. Урочистим моментом зборів стало нагородження кращих працівників Покровського відділення подяками міського голови й грамотами ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Прес-служба міського голови.

рятівники підвели підсумки роботи. Зображення 2

рятівники підвели підсумки роботи. Зображення 3

рятівники підвели підсумки роботи. Зображення 4