Розпочали новий фізкультурний сезон

розпочали новий фізкультурний сезон. Зображення 1
Соціальний проект "Спортивна бабуся" можна сміливо назвати відкриттям 2017 року. За час існування він завоював популярність серед містян і незаперечну повагу до учасниць, які кожен тиждень завершують зарядкою.


У Новий рік команда теж вступила з фізкультурними планами. Сьогодні "Спортивна бабуся" згуртовує близько 50 учасниць, заняття мають системний характер, проходять з досвідченим тренером та медичним працівником. Завершуються теж на оздоровчій ноті: з трав’яним чаєм, фруктами і незмінним спілкуванням.

розпочали новий фізкультурний сезон. Зображення 2
Всі ці складові - головні чинники успіху проекту, який є затребуваним, бо охоплює увагою літніх людей – додає фарб їхньому життю. Саме це ставили на меті активісти Ольга Ревт, Ольга Ішуніна, Вікторія Косенко, чию оздоровчу ініціативу одразу підтримала міська влада. Розповідаючи як все починалося, наголошують, що початок зарядці поклали масштабні зміни, що відбуваються у Покрові.

розпочали новий фізкультурний сезон. Зображення 3
Атмосфера реконструйованого парку надихнула на такі дієві кроки. Перша зарядка пройшла за п’яти учасниць, наступні розширили коло прихильниць. "Спортивна бабуся" не потребувала реклами, адже пропонувала саме те, чого не вистачало нашим активним пенсіонерам – активного проведення часу, з користю і для фізичного, і для духовного здоров’я. За їхнім станом самопочуття спостерігає член команди, медсестра Надія Ковальчук, а про настрій можуть розповісти близькі. Рідні фізкультурниць з різних куточків України, близького та далекого зарубіжжя, шлють подяки організаторам, радіючи кожному фізкультурному звіту, що їхні спортсменки серед друзів, захоплені та щасливі.

розпочали новий фізкультурний сезон. Зображення 4
Команда те доводить на практиці. Літо й теплу осінь зустрічали зарядкою у парку, зиму – у дитячо-юнацькій спортивній школі, поєднуючи заняття у спортзалі з відвідуванням басейна. Тут обговорюють події і поздоровляють один одного зі святами.
2017 рік проводжали теж зарядкою з відповідним піднесеним настроєм, новорічною атрибутикою і планами іти тільки уперед зі "Спортивними бабусями".

розпочали новий фізкультурний сезон. Зображення 5
Прес-служба міського голови.