Обговорювали питання доступності

обговорювали питання доступності. Зображення 1
Посилення соціального захисту та створення сприятливих умов життєдіяльності людей із обмеженими фізичними можливостями набуває особливого значення у сучасному суспільстві.
Покров упевнено рухається шляхом створення інтегрованого середовища. Значні успіхи досягнуті у сфері інклюзивної освіти, архітектурна доступність була важливим фактором при реконструкціях міського простору.


Наразі стоїть питання про створення бази даних об’єктів житлового та громадського призначення щодо доступності. Саме про це йшла мова на засіданні комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, що відбулося вчора під головуванням заступника міського голови Олександра Чистякова.
В ході робочої зустрічі члени комітету обговорювали питання реалізації державної політики щодо безпечного та комфортного пересування людей із обмеженими фізичними можливостями. А також подальші практичні кроки у створенні відповідної бази даних.
Прес-служба міського голови.