Розпочалася оздоровча зміна

розпочалася оздоровча зміна. Зображення 1
Сьогодні великий старт надано веселим канікулам у колі друзів – початку оздоровчої зміни пришкільних таборів денного перебування. З тим, як проходив перший день у дитячих загонах, знайомилася заступник міського голови Наталія Бондаренко.


Спілкувалися, насамперед, з малечею, цікавлячись дозвіллям, настроєм та чим смачненьким годували у їдальні. На всі запитання діти відповідали однозначним – «Так!», виставляючи дванадцять балів першому дню організованого відпочинку.
Про деталі розмова йшла безпосередньо з очільниками таборів, вихователями – наставниками. Перевірили відповідність меню заявленим стравам, завітали до ігрових кімнат, вуличних майданчиків відпочинку, вбиралень. Окремо розмова йшла про організацію змістовного літа, заходи та свята, підготовлені для дітей та за участі дітей. Основна ж увага – безпечному відпочинку, направленому на оздоровлення малечі. Як наголошувалося, ці питання в пріоритеті влади, подібні ж зустрічі і надалі сприятимуть обміну думками, цікавими ідеями, аби канікули проходили, дійсно, незабутньо.
Прес-служба міського голови.

розпочалася оздоровча зміна. Зображення 2

розпочалася оздоровча зміна. Зображення 3

розпочалася оздоровча зміна. Зображення 4

розпочалася оздоровча зміна. Зображення 5

розпочалася оздоровча зміна. Зображення 6