Роботи не припиняються

роботи не припиняються. Зображення 1
Покров продовжує рухатись у напрямку благоустрою міського середовища. У комплексному підході до питання функціональності та комфорту, вирішуються задавнені проблеми.


Наразі у декілька районах та прилеглих селищах тривають ремонти. Роботи проходять на десятках локацій. Продовжується реконструкція парку Гірників на Руднику, де поступово вимальовується ландшафт зони відпочинку з новими доріжками, зонами для активного дозвілля, майбутніми газонами й квітниками. Нове асфальтне покриття на провулках Павлова та Алтайський, що в Олександрівці. На вулиці Тикви, де іде капітальний ремонт, впорядковується пішохідна зона, яка укладається тротуарною плиткою.

роботи не припиняються. Зображення 2 роботи не припиняються. Зображення 3
Паралельно з поточним ремонтом доріг, розпочато й реконструкцію вулиці Горького. Цей напрямок належить до старої частини міста, за роки існування на вулиці не проводилося комплексних ремонтів. Коріння 50-річних дерев підняли тротуарне покриття, яке на сьогодні потребує повного оновлення, вимагає ремонту і дорожнє полотно.
Ще одне актуальне питання – внутрішньоквартальні території, які не ремонтувалися від дня заснування. За останні два роки у Покрові здійснено благоустрій з відновленням внутрішньоквартальних доріг по Партизанській, Центральній, Героїв Чорнобиля, Медичній, Чіатурській, Шатохіна – далеко не повний перелік. Цьогоріч вже відремонтовано по Чехова, проводяться роботи у дворах Партизанської 55, 57, 59 з ремонтом пішоходів, відмосток будинків.
Роботи не припиняються.
Прес-служба міського голови.

роботи не припиняються. Зображення 4

роботи не припиняються. Зображення 5

роботи не припиняються. Зображення 6

роботи не припиняються. Зображення 7

роботи не припиняються. Зображення 8

роботи не припиняються. Зображення 9