Рекомендовано кандидата на посаду директора Навчально-виховного комплексу № 1

рекомендовано кандидата на посаду директора навчально-виховного комплексу № 1. Зображення 1
10-го серпня відбулося засідання конкурсної комісії управління освіти виконавчого комітету Покровської міської ради для відбору кандидатів на посаду директора навчально-виховного комплексу №1. До складу комісії увійшли голова профспілкового комітету працівників освіти, представники навчальних закладів Покрова, керівного складу управління освіти, голова постійної депутатської комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я, освіти, культури та спорту, у справах молоді, а також голова батьківського комітету НВК №1. Присутні – представники ЗМІ та заступники міського голови.
Як було зазначено, у конкурсі могли взяти участь усі бажаючі громадяни, які відповідали критеріям, що дозволяють претендувати на посаду. До участі у конкурсі були надані документи Пархоменко Зої Олександрівни, заступника директора з навчально-виховної роботи НВК №2.
Сам конкурс складався з трьох етапів. Члени комісії задавали кандидату усні питання, які стосувалися різних напрямків педагогічної діяльності та реформування освітньої галузі. Під час другого етапу конкурсант мав письмово відповісти на одне з питань щодо вирішення конкретної педагогічної ситуації. Останнім випробуванням була презентація власної стратегії розвитку навчального закладу на п’ять років.
Говорячи про пріоритетні напрямки роботи, Зоя Пархоменко відзначила, що намагалася передати в розробленій програмі свій досвід роботи як в напрямку шкільної, так і дошкільної освіти.

"Заклад має власну багаторічну педагогічну історію. На такому фундаменті ми зуміємо перейти від освіти як інструменту вибудовування кар’єри, до освіти як елементу унікальної неповторної долі молодою людини, засобу реалізації творчого потенціалу особистості", — наголосила вона.
У результаті, обговоривши усі питання, члени комісії прийняли рішення рекомендувати кандидатуру Зої Пархоменко на посаду директора НВК № 1. Зоя Олександрівна подякувала за довіру, відзначила, що вона розуміє свою відповідальність, підкреслила, що разом з командою кваліфікованих однодумців-педагогів закладу, їм вдасться досягти поставленої мети.
Прес-служба міського голови.