Приймаються заяви на монетизацію. Залишилося два тижні

приймаються заяви на монетизацію. залишилося два тижні. Зображення 1
У Покрові майже 3,5 тисячі отримувачів субсидій за минулий опалювальний сезон отримали право на монетизацію зекономленого тепла. Аби його реалізувати, необхідно звернутися до УП та СЗН з відповідною заявою.
В Управлінні праці та соціального захисту населення міста нагадують, що термін подачі заяв на монетизацію збігає 1 вересня.

Тож тим, хто вів енергоефективне домогосподарство та ще не подав заяву на отримання коштів, слід пришвидчитися. До заяви, уповноважений представник сім’ї, на якого було призначено субсидію, має надати банківські реквізити, куди будуть нараховані зекономлені кошти.
Нагадуємо, урядовий проект монетизації передбачає відшкодування домогосподарству вартості 100 кубів газу або 150 кіловат електроенергії – в залежності від використаної системи опалення. Споживачі можуть отримати 135 грн - за електрику та 700 грн – за природний газ.
Нині заяви на монетизацію зекономленого тепла подали близько двох тисяч покровчан, решту запрошують звернутися до УП та СЗН за адресою: вул. Горького, 5, телефони: 6-64-48 та 4-49-42.
Прес-служба міського голови.