Радіозв'язківці Покрова підкорюють Україну та світ

Перше місце в Україні, третє у Європі та світі — такі результати участі колективної радіостанції Будинку творчості дітей та юнацтва у міжнародних змаганнях UBA cw dx Contest .

До турніру, організованого Бельгією, приєдналися радіоспортсмени з більш як 300 країн світу. Тим вагомішим є здобутки вихованців Миколи Голуба, які на сьогодні складають серйозну конкуренцію найсильнішим командам світу.

Вищі сходинки посіли спортсмени Покрова і в Чемпіонаті України з радіозв'язку на коротких хвилях та швидкісної радіотелеграфії.

Змагання проходили у Херсоні, за участі 70 радіозв'язківців з 11 областей України. За Покровом — друге комплексне місце серед п'яти видів змагань.

Разом з Кубком України відбулися змагання Iaru 50mhz, де наша команда стала кращою серед українських команд та другою в Європі.

На усіх змаганнях оператором виступав кандидат у майстри спорту, стипендіат міського голови Микола Коробка, на останніх - разом з Романом Романенком.

Перемоги наших радіозв'язківців свідчать про стале лідерство, яке вони утримують як на всеукраїнському рівні, так і світовому. За словами керівника гуртка, Почесного громадянина міста Миколи Голуба, такі результати це уміння користуватися усіма видами зв'язку, наполегливість вихованців, воля до перемоги і, звичайно, технічні можливості, які значно розширилися за сприяння міського голови Олександра Шаповала.

Тож бажаємо успіхів зв'язківцям та чекаємо нових перемог!

Прес-служба міського голови.