Акробати Покрова готуються до Чемпіонату Європи!

 

Вихованці відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка є гордістю нашого міста. Покровчани неодноразово ставали переможцями і призерами багатьох престижних змагань. Тож не дивно, що вони регулярно входять до складу національної команди і захищають спортивну честь країни на турнірах найвищого рівня.

В період з 30 жовтня по 3 листопада в Ізраїлі відбудеться Чемпіонат Європи серед дорослих, юніорів (13-19р.). У ньому візьмуть участь найсильніші акробати країн Старого світу.

Готуються до участі у цій першості й представники нашого міста. Це змішані пари Артур Євтушенко-Арина Забутна, Катерина Гужва-Спартак Заульський. Їх всебічно підтримує міський голова Олександр Шаповал.Також на змаганнях боротимуться за медалі й найбільш титуловані вихованці відділення акробатики чоловіча пара Микола Земляний-Іван Хажанець. Тож представництво покровчан у складі національної команди є досить серйозним.

Ми щиро бажаємо нашим спортсменам добре підготуватися і успішно виступити на цьому турнірі, в черговий раз примножуючи спортивну славу рідного міста.

Прес-служба міського голови.