П’ятого лютого пройде перший відбірковий тур «Z_ефіру»

п’ятого лютого пройде перший відбірковий тур «z_ефіру». Зображення 1
Як і минулого року, творчу естафету головного обласного конкурсу розпочинає Покров.
Вчора організаційний комітет під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко оговорював усі аспекти зустрічі талановитих дітей та проведення у місті першого кастингу.
Цьогоріч перший етап Зефіру, відбіркові кастинги, триватимуть у 14 містах та селищах області. Вони розпочнуться 5 лютого і будуть проходити до 27 березня. На конкурс вже подали заявки понад 1,7 тисяч солістів та творчих колективів Дніпропетровщини, серед них і покровчани.
Організатори, ДніпроОДА, чекають на нових яскравих учасників, маленьких зірочок, що запалають на творчому небосхилі. Як і у 2018-му, номери оцінюватиме професійне журі, на дітей чекає справжнє мистецьке свято.
До Покрова приїдуть учасники з Нікополя та Нікопольського району, кастинг буде проходити у Будинку творчості дітей та юнацтва.
Переможці першого туру вийдуть у півфінал, який пройде у квітні. Фіналісти показуватимуть свої таланти на великій сцені Дніпропетровської облдержадміністрації у травні.
Імена переможців головного творчого форуму – конкурсу талантів "Z_ефір", ми дізнаємося 31 травня, під час гала-концерту.
Тож чекаємо на старт свята дитячої творчості.
Прес-служба міського голови.