Бійці Покрова здобули чергові перемоги!

бійці покрова здобули чергові перемоги!. Зображення 1
Те, що в Покрові в секціях та спортивних клубах виховують справжніх чемпіонів - відомо давно. І тиждень, що минув, в черговий раз підтвердив високий рівень майстерності представників бійцівських дисциплін нашого міста.

 

бійці покрова здобули чергові перемоги!. Зображення 2Дзюдо. Єлизавета Литвиненко виграла чемпіонат області серед кадетів!
Упевнено крокує до спортивних вершин вихованка відділення дзюдо міської дитячо-юнацької спортивної школи ім.Д.Дідіка - Єлизавета Литвиненко. 26-го січня покровчанка взяла участь у чемпіонаті Дніпропетровської області серед кадетів, який проходив у місті Дніпро. У турнірі, який зібрав 65 спортсменів з Дніпра, Кам'янського, Кривого Рогу, Синельникового і Покрова, змагалися юнаки і дівчата 1997-2004 років народження.
Звісно, що найбільшу кількість нагород вибороли представники Дніпра. Але попри жорстку конкуренцію, наша дзюдоїстка довела, що є найсильнішою спортсменкою регіону в своїй ваговій категорії. Упевнено провівши поєдинки, у фіналі дівчина здолала суперницю і стала чемпіонкою турніру!
Ця перемога дозволила Єлизаветі увійти до складу збірної команди Дніпропетровської області і представляти команду вже на Чемпіонаті України серед кадетів, який пройде 4-6 лютого у Черкасах. Також у чемпіонаті країни візьме участь ще один представник відділення дзюдо нашого міста, Володимир Яцик.

 бійці покрова здобули чергові перемоги!. Зображення 3Бокс. Перемога у турнірі пам'яті Володимира Кургузова

Високий рівень підготовки вихованців тренера Ігоря Мациборка дозволяє їм успішно виступати на турнірах всіх рівнів.
Так, 24-25 січня в місті Кам’янське на базі місцевої "Академії боксу" проходив IX турнір пам'яті прославленого тренера, майстра спорту СРСР Володимира Кургузова. Він зібрав 85 учасників з різних населених пунктів Дніпропетровської області.
Серед учасників змагань був і наш Микита Захарченко. Покровчанин продемонстрував бійцівський характер і високу майстерність. Виступаючи у категорії юнаків 2005-го року народження, Микита здобув три перемоги і став чемпіоном турніру. Вітаємо спортсмена і його тренера з черговим досягненням!
Прес-служба міського голови.