Питання-різні, проблеми-спільні

питання-різні, проблеми-спільні. Зображення 1
Сьогодні у міськвиконкомі відбувся черговий прийом міського голови. З питаннями комунального, соціального спрямування до Олександра Шаповала звернулося понад сорока громадян. Переважна більшість торкалася ремонту температурних швів, козирків будинків, благоустрою, прибирання сухостою. Ішли на прийом і з освітніми проблемами, зокрема встановлення додаткового зовнішнього освітлення території 18 дитячого садка.
З батьками учнів НВК№1 розмова йшла про хід вирішення питання опалення закладу. На сьогодні тривають роботи на котельні, котра обігріватиме декілька соціальних установ у тому числі й НВК№1. До вводу в експлуатацію, зважаючи на погодні умови, розглядаються варіанти вирішення ситуації, серед яких продовження канікул, або ж тимчасове переведення дітей до інших навчальних закладів. Остаточне рішення за батьками.
Сьогодні про це йтиме детальна розмова на чергових загальношкільних зборах за участі Олександра Шаповала, велася і під час прийому. Питання перебуває на особистому контролі міського голови.
Прес-служба міського голови.