Покров у золоті медалей

покров у золоті медалей. Зображення 1
Ювілей рідного міста спонукав вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти до нових вагомих досягнень — переможних результатів та високих звань.


Саме у день, коли Покров стрічав 60-річний рубіж, чоловіча пара у складі Івана Хажанця та Миколи Земляного виходила на помост Чемпіонату України серед юнаків зі спортивної акробатики, що проходив у Львові. Наші хлопці показали високий рівень підготовки, вкотре підтвердивши фаховість своїх наставників, виконавши нормативи Єдиної спортивної класифікації - Майстрів спорту. Рейтинг школи на цих змаганнях підняли і володарі срібла — жіноча пара у складі Анастасії Конюшенко та Карини Ткаченко та бронзи — змішана пара: Олександр Селезньов — Катерина Балихіна.
Як годиться зустріли День міста і волейболісти — відкритим турніром серед юнаків та дівчат, у якому взяли участь збірні команди ДЮСШ Покрова й Нікополя - 54 учасника. Перемогу виборола наша дівоча команда, юнацька збірна посіла ІІ місце (тренер Л. Мурашова).
Порадували й дзюдоїсти, у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на Призи Полтавського Окружного козацького товариства Українське козацтво, що проходив 14 жовтня у Кременчуку, у загальному заліку бронзові нагороди отримали Єлизавета Литвиненко (вагова категорія 52кг) та Агнеса Багатко (вагова категорія 36кг).
Прес-служба міського голови.

покров у золоті медалей. Зображення 2

покров у золоті медалей. Зображення 3