Питання на контролі

питання на контролі. Зображення 1
Підготовці до осінньо-зимового періоду було приділено головну увагу сьогоднішнього засідання міського штабу, що тривав за участі голів квартальних комітетів.


Керівники комунальних підприємств, установ та закладів прозвітували про стан справ, навівши конкретні цифри.
Так, комунальники продовжують роботи з підготовки житлового фонду. ЖЕО ремонтуються покрівлі, температурні шви, цоколі й козирки. На цьому тижні тривала реконструкція внутрішньоквартальних доріг, з’явилися нові лавочки на Шатохіна, 1. Виконували планові завдання саночистка, міськводоканал, Добробут. На стадії завершення роботи у лікувальних закладах та закладах освіти. У даний час продовжується ремонт температурних швів 9 школи, розпочато ремонт покрівлі – восьмої, триває утеплення гімнастичної зали ДЮСШ, ремонт 23-го дитячого садочка, де вже встановлено 51 нове вікно, замінено батареї. Завершено роботи на покрівлі 11-го садка та дошкільного відділення НВК№1.
Ведеться робота і в селищах, так на третьому кварталі, Перевізьких Хуторах здійснено ремонт доріг, про що зазначали квартальні, проте залишаються відкритими питання освітлення.
Говорячи про результативність, міський голова вказав на необхідність активізування роботи у напрямку підготовки до зими – утеплення підвалів, забезпечення посипковим матеріалом, проведення ревізії автопарку. Комунальному підприємству «Добробут» визначено у найкоротші терміни вирішити питання з освітленням. Вже наступного тижня Олександр Шаповал проінспектує стан виконання поставлених завдань.
Прес-служба міського голови.

питання на контролі. Зображення 2

питання на контролі. Зображення 3