Призовників урочисто провели до лав Збройних Сил України

 призовників урочисто провели до лав збройних сил україни. Зображення 1

Розпочато весняний призов, під час якого армійські лави поповнить близько 1,5 тисячі юнаків з Дніпропетровщини, серед них і покровчани. Вчора місто проводжало своїх синів, бажаючи легкої служби.

На центральній площі, біля пам’ятника кошовому отаману Запорозької Січі Івану Сірку тривали урочистості. Представники влади, військкомату, громадських організацій, учнівська молодь, рідні та близькі, численні містяни прийшли провести хлопців до лав Збройних Сил. Юнаків вітали усією громадою, бажали змужнілими повернутися додому, з честю виконати свій громадянський обов’язок, з вірою у могутність своєї держави. На цьому наголошували секретар міськради Анатолій Пастух, військовий комісар міста, підполковник Сергій Дем’янчук. Від імені міського голови юнакам було вручено пам’ятні подарунки.
Молитвою благословив хлопців благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир, передавши призовникам іконки й молитовники.
Вже незабаром вони розпочнуть службу у навчальних центрах, згодом – військових частинах України. Призов на службу – це не мобілізація, тож юнаки не служитимуть в АТО. Строкову службу нестимуть чоловіки від 20 до 27 років, додому вони повернуться через півтора роки.
За словами хлопців, армія – обов’язок кожного чоловіка, вона навчає і виховує.
-Будемо згадувати, як усе місто проводжало нас на службу і ці спогади залишаться на все життя.
Прес-служба міського голови.

призовників урочисто провели до лав збройних сил україни. Зображення 2

призовників урочисто провели до лав збройних сил україни. Зображення 3

призовників урочисто провели до лав збройних сил україни. Зображення 4

призовників урочисто провели до лав збройних сил україни. Зображення 5