Покровчани здобули перемогу у військово-патріотичній грі «Сокіл»


Днями місто приймало учасників відбіркового етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед професійно-технічних закладів регіону. За право називатися кращою командою-куренем змагалося юнацтво з Покрова, Нікополя, Марганця, Апостолового, Томаківки та Зеленодольська.

 

Змагання відбулися на базі Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (директор Наталія Дяченко), де були підготовлені відповідні локації.На офіційному відкритті гри учнівську молодь вітали представники міської влади, обласного навчально-методичного центру, адміністрації закладу, громадських організацій міста. Лунали слова, які гартували команди до подальших змагань та надихали на перемогу, підкреслювалося велике значення заходу у сприянні національно-духовного виховання підростаючого покоління.

Кожна команда отримала від міського голови Олександра Шаповала солодкі подарунки та дипломи учасника І етапу Всеукраїнської гри, котрі вручила заступник міського голови Наталія Бондаренко.

Протягом дня велись чесні напружені змагання за право називатися кращим у грі «Сокіл». Усі учасники продемонстрували достатній рівень фізичної підготовки, знання, злагоджені командні дії та індивідуальні якості у конкурсах зі стройової підготовки, стрільби, подолання смуги перешкод. Курені випробовували свої вміння у наданні першої медичної допомоги та інтелектуальних змаганнях, взяли участь у конкурсах «Рукописна газета» та «Добре діло». У перервах між конкурсами молодь мала змогу дізнатися багато корисної інформації від покровських рятувальників, які показали техніку та обладнання, що використовується під час ліквідації різних надзвичайних ситуаціях та нагадали, як діяти в разі небезпеки.
Авторитетне журі, до складу якого були залучені представники військкомату, поліції, медики, педагоги, громадськість визначало переможців як в окремих конкурсах, так і в командному заліку.

На урочистому закритті І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») найбільшу кількість перемог в окремих змаганнях та беззаперечне лідерство здобула команда Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів і отримала диплом переможців І ступеню. Нашій команді поступилися представники Нікопольського професійного ліцею , а третє місце здобула команда Апостолівського центру.
Конкурсний день добіг кінця, подарувавши учасникам незабутні враження, знання та нових друзів.
Прес-служба міського голови.

покровчани здобули перемогу у військово-патріотичній грі «сокіл». Зображення 1

покровчани здобули перемогу у військово-патріотичній грі «сокіл». Зображення 2

покровчани здобули перемогу у військово-патріотичній грі «сокіл». Зображення 3

покровчани здобули перемогу у військово-патріотичній грі «сокіл». Зображення 4

покровчани здобули перемогу у військово-патріотичній грі «сокіл». Зображення 5

покровчани здобули перемогу у військово-патріотичній грі «сокіл». Зображення 6