Привітання весни

привітання весни. Зображення 1
Свято оновлення природи, відродження життя, краси й любові – таким приходить 8 березня до Покрова. Напередодні одного з головних весняних днів, під егідою міського голови Олександра Шаповала та народного депутата України Андрія Шипка, пройшли урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня.


Подих свята, особлива атмосфера огортали представниць прекрасної половини, які завітали сьомого березня до Будинку творчості. Жінок зустрічали привітаннями й подарунками від міського голови та нардепа. Піднесеності настрою додавали відеопоздоровлення, підготовлені за спільної ініціативи відділу молоді та спорту виконкому й молодіжної ради, слова, що йдуть від серця, можна було залишити і на стилізованій листівці, розгорнутій у холі закладу.
Представниць усіх сфер суспільного життя, різних за віком та професією, всіх, хто зібрався цього теплого дня у залі Будинку, об’єднувало свято, що залишається головним провісником весни. На цьому наголошував міський голова Олександр Шаповал, адресуючи найтепліші побажання тим, хто підтримує, надихає, дарує життя – нашим жінкам. До них, сильних та тендітних водночас, зверталися народний депутат України Андрій Шипко, голова міської ради ветеранів Микола Баршунін, благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир.
Весна прочитувалася в усьому, з неї розпочинали свою розповідь ведучі – подружжя Станіслава й Анни Коваленків, котрі говорили про свято, утвердження жіночого початку Всесвіту, символ ніжності, вірності – материнства.
Уся програма святкового концерту присвячувалась жінці, яка, як і весна, зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його своєю красою, сповнює життя дивовижною гармонією. Їм присвятили свої музичні привітання вихованці п’ятого дитячого садочка, юні саксофоністи Дитячої музичної школи.
Головним подарунком від міського голови та нардепа, став виступ співачки, скрипальки Оксани Стебельської - керівника і солістки музичного проетку "Українські Барви", лауреата міжнародних конкурсів, громадського діяча, організатора багатьох мистецьких проектів, голови правління Всеукраїнської громадської організації "Мистецькі Ініціативи" та співака, шоумена, телеведучого Артура Босо.
Глядачам була представлена програма як із авторських, так і вже знайомих пісень. Вечір був сповнений позитивними емоціями та враженнями, про що говорили містяни, зі святковим настроєм залишаючи Будинок творчості.
Прес-служба міського голови.

привітання весни. Зображення 2

привітання весни. Зображення 3

привітання весни. Зображення 4

привітання весни. Зображення 5 привітання весни. Зображення 6

привітання весни. Зображення 7 привітання весни. Зображення 8