Привітали квартальних

привітали квартальних. Зображення 1
У Покрові стимулюється розвиток самоорганізації населення, зростає роль квартальних комітетів. Є розуміння того, що місто буде успішним лише тоді, коли між владою і громадою є тісний зворотній зв'язок, спільне бачення завдань і готовність до співпраці. Такими посередниками є голови вісімнадцяти квартальних комітетів, котрим жителі селищ довірили представляти свої інтереси.

Щоп’ятниці на оперативному штабі, котрий проводить міський голова, квартальні озвучують питання, що хвилюють мешканців та потребують вирішення, інформують про хід виконання попередніх заявок, а також доносять важливу інформацію у зворотному напрямку. Так, в останню п’ятницю 2016 року, квартальним роздали пам’ятки з телефонами екстрених та соціальних служб, міських гарячих ліній, аби в разі виникнення у новорічні вихідні непередбачуваних ситуацій, можна було оперативно зреагувати. Також нагадали про роботу пунктів обігріву та проведення благодійних обідів, і не забувати про виявлення осіб, котрі знаходяться у складних життєвих обставинах та потребують допомоги.

Обговоривши поточні справи, Олександр Шаповал привітав голів квартальних комітетів із новорічно-різдвяними святами, подякував за результативну співпрацю та відзначив їх значну роль у житті міста а також вручив подарунки.
Прес-служба міського голови.