Професійне свято зустрічають ювілейними датами

 

День працівників освіти для покровчан – особливе свято, бо торкається кожної родини, де з повагою ставляться до тих, хто веде дорогою знань. Це історія, яка пишеться щодня у світлих шкільних класах. А 2021 рік прийшов з визначними датами одразу трьох начальних закладів. З такою подією напередодні професійного свята ювілярів привітав міський голова Олександр Шаповал.

Зі словами щирих привітань, безмежної подяки, з квітами та грошовими сертифікатами завітав міський голова до закладів, які цього року перетнули чергові рубежі. 55 років виповнюється школі №6, 35 – дитячому садочку№22 та 55 років дошкільному закладу№13.

Ці осередки мають славну освітянську історію, бо виховали сотні дітей. Тут працюють педагоги та вихователі, які обрали учительський фах за покликом серця, хто впроваджував і продовжує впроваджувати прогресивні методики й напрямки. У цих осередках і справді живе дитинство, бо поряд з вихованцями люди, які відкривають своїм учням цілий Всесвіт, даруючи тепло своїх сердець.

Про це говорив Олександр Шаповал, вітаючи освітян з професійним святом та ювілеями рідних закладів, бажаючи щастя та вдячних учнів, наголошуючи, що вчитель – це більше ніж професія – це сенс життя!

Прес-служба міського голови.